Zöldborsó és gomba vajon párolva: egészséges és kalóriaszegény köret
A gombával együtt párolt zsenge zöldborsó hamisítatlan tavaszi-kora nyári köret.
Összesen 19 találat.
A gombával együtt párolt zsenge zöldborsó hamisítatlan tavaszi-kora nyári köret.
Itt a friss újkrumpli, készítsd el sokféleképpen! Gőz fölött főzve egyszerű, mégis nagyon finom.
A 15 perces tejszínes spagetti tényleg alig igényel munkát. Friss parmezánnal a tetején különösen ellenállhatatlan.
A csodás vajas mikrós bögresütibe semmi különleges hozzávaló nem kell, és alig öt perc alatt elkészül.
Ha van hozzá megfelelő sütőd, pillanatok alatt elkészítheted a jópofa buborékgofrit.
A hagyományos rakott krumpli hagymával és sajttal készítve talán még finomabb.
Az amerikai kukoricasalátát majonéz helyett olvadt vaj teszi selymessé, és nem hiányozhat belőle a ropogós bacon sem.
Ezzel a mennyei félórás csokis muffinnal mindenkit elkápráztatsz majd.
Kókuszliszttel a gluténmentes sütik is elképesztően finomak lehetnek: jól mutatja ezt ez a csupa csokis brownie is.
Kész lapokból te is villámgyorsan összeállíthatod az édes és krémes gyümölcsös-túrós rétest.
Még finomabb és illatosabb lesz a palacsinta, ha a tésztájába olvasztott vajat keversz.
A sütés nélkül készülő csokis pite olyan lágy, hogy szinte szétolvad a szádban.
A sörkifli tésztája kívül puha, belül pedig nagyon finom, foszlós.
A következőkben lépésről lépésre mutatjuk meg neked a kelt tészta alapreceptjét, amelynek segítségével te is mennyei péksüteményeket készíthetsz.
Íme, a Kossuth-kenyér receptje: klasszikus magyar teasütemény, amelynek alapja egyszerű, kakaós piskótatészta.
A bagel valójában nem más, mint egy egyszerű kelt tésztából készült, középen lyukas zsemle. Frissen és ropogósan ellenállhatatlan.
A ropogós, pirosra sült csirkecomb úgy az igazi, ha elkészítés előtt hagyod befűszerezve pihenni a hűtőben. Fokhagymás vajban pácolva felejthetetlen.
Még finomabbak a pufi amerikai palacsinták, ha csokis tésztából kevered ki őket.
Időszűkében leveles tésztából is készíthetsz fahéjas csigát, ami így pillanatok alatt az asztalra kerül.